DEAF07
 
 

DEAF07 – Interact or Die!
April 10th–29th 2007

rss
Over DEAF
Het Dutch Electronic Art Festival (DEAF) is een internationale en interdisciplinaire biënnale op het gebied van kunst, technologie en samenleving, georganiseerd door V2_, Instituut voor de instabiele media in Rotterdam.

DEAF presenteert een scala aan programmaonderdelen, waarbij een grote tentoonstelling van interactieve kunstwerken en installaties natuurlijk niet zal ontbreken. Daarnaast zijn er ook (muziek-) performances, seminars, workshops, presentaties en debatten, en een academisch symposium. Het festival wordt gekarakteriseerd door haar thematische aanpak. Het doel is om actuele ontwikkelingen en thema’s op het gebied van kunst in onze technologische cultuur binnen het blikveld van een divers publiek te brengen.

DEAF is één van de belangrijkste internationale festivals op het gebied van kunst en mediatechnologie, en kan als showcase worden beschouwd voor het onderzoek voor en de productie van – soms speciaal in opdracht uitgevoerde – mediakunstwerken.

Het festival in Rotterdam is bij uitstek de gelegenheid waar vertegenwoordigers van verschillende netwerken elkaar ontmoeten en inspireren en waar een forum wordt wordt geboden voor het internationale kritische debat.

 

Login