DEAF07
 
 

DEAF07 – Interact or Die!
April 10th–29th 2007

rss
Dutch Electronic Art Festival 2007

DEAF07: Interact or Die!

 

Van 10 t/m 29 april 2007 zal het Dutch Electronic Art Festival (DEAF) voor de achtste keer worden gehouden in Rotterdam. Dit internationale festival voor elektronische kunst wordt tweejaarlijks georganiseerd door V2_, Instituut voor de instabiele media.

Dit jaar is gekozen voor het thema ´Interact or Die!'.


 

deaf07.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ontwerp: Studio Vollaerszwart


DEAF presenteert een uitgebreid programma op het gebied van kunst, technologie, wetenschap en samenleving, waarbij een grote tentoonstelling van interactieve kunstwerken centraal staat. Tijdens het festival is er deze keer speciale aandacht voor China. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van (muziek-) performances, seminars, workshops en een symposium.

 

25 jaar V2_
Organisator V2_, dat DEAF heeft uitgebouwd tot één van de belangrijkste internationale festivals op het gebied van kunst en mediatechnologie, bestaat dit jaar 25 jaar. Daarom zal één van de thema-avonden geheel in het teken staan van het jubileum van V2_. Daarnaast is een deel van het festivalprogramma gewijd aan het netwerk dat V2_ de afgelopen jaren opbouwde in China en Azië. Jonge Chinese kunstenaars, tentoonstellingsmakers en een aantal sleutelfiguren uit de Chinese kunstwereld zullen een actieve rol spelen in DEAF.

De tentoonstellingslocatie van DEAF07 is het nieuwe cultuurcentrum Las Palmas, LPII en Pakhuismeesteren op de Kop van Zuid in Rotterdam. Andere locaties die DEAF aandoet zijn onder andere V2_, het NAi, Museum Boijmans Van Beuningen, het ro theater, Staal en Arminius.

 

Login